Strada Gheorghe Doja din Zalău va fi modernizată Reviewed by CD on . Ieri a avut loc o întâlnire la Primăria Municipiului Zalău între responsabilii proiectului privind modernizarea străzii Gheorghe Doja, urmată de vizită în teren Ieri a avut loc o întâlnire la Primăria Municipiului Zalău între responsabilii proiectului privind modernizarea străzii Gheorghe Doja, urmată de vizită în teren Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Strada Gheorghe Doja din Zalău va fi modernizată

Strada Gheorghe Doja din Zalău va fi modernizată

Strada Gheorghe Doja din Zalău va fi modernizată

Ieri a avut loc o întâlnire la Primăria Municipiului Zalău între responsabilii proiectului privind modernizarea străzii Gheorghe Doja, urmată de vizită în teren în vederea predării amplasamentului.

La întâlnire au fost prezenți viceprimarul municipiului Teodor Bălăjel, reprezentanți ai Primăriei, reprezentanți ai constructorului, dirigintele de șantier, membri ai deținătorilor de utilități (Delgaz Grid, Electrica, Compania de Apă) și membri ai operatorului rețelelor de comunicații electrice.

În perioada următoare se va interveni pe partea dreaptă a trotuarului, de la Primăria Municipiului Zalău înspre Cartierul Brădet, până la intersecția cu Str. Stadion. Principalele tipuri de lucrări executate pe acest tronson cuprind reabilitarea trotuarului, amenajarea pistei de biciclete, reabilitare canalizare pluvială și realizare canal tehnic pentru curenți slabi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus