Stadiul lucrărilor la bazinul didactic de înot din Zalău

Au fost finalizate lucrările de infrastructură și suprastructură din beton armat, lucrările edilitare exterioare ( alimentare cu apă, canalizare și instalația de stingere cu hidranți).
În prezent se lucrează la structura din lemn lamelar încleiat a acoperișului și la închiderea șarpantei cu panouri termoizolante.
Începând cu data de 20 februarie se vor executa lucrările la învelitoare ( montare tabla cutată, jgheaburi și burlane) și inchiderea celor două fațade cu pereți cortină din aluminiu cu geam termoizolant.
Se estimează ca spre sfârsitul lunii martie să demareze lucrările de amenajări exterioare, parcare, alei și trotuar perimetral, daca vremea va fi optimă execuției acestor tipuri de lucrări.
Investiție derulată de Primăria municipiului Zalău constă în construirea unui bazin didactic de înot, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. De asemenea, la exterior se vor construi parcări și alei pietonale.
Proiectul de investiții este finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Bazine de înot.
Bazinul didactic de înot este o investiție de 8,5 milioane lei, care va putea fi utilizată atât de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar.

Recomandari

Alte Articole