Sordyl il inlocuieste pe Moculescu la echipa nationala Reviewed by CD on . Tehnicianul polonez si-a prelungit contractul pentru inca un sezon si cu Remat Zalau  Antrenorul cu care Remat Zalau a castigat al treilea titlu consecutiv de c Tehnicianul polonez si-a prelungit contractul pentru inca un sezon si cu Remat Zalau  Antrenorul cu care Remat Zalau a castigat al treilea titlu consecutiv de c Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Sordyl il inlocuieste pe Moculescu la echipa nationala

Sordyl il inlocuieste pe Moculescu la echipa nationala

Sordyl il inlocuieste pe Moculescu la echipa nationala

Tehnicianul polonez si-a prelungit contractul pentru inca un sezon si cu Remat Zalau

 Antrenorul cu care Remat Zalau a castigat al treilea titlu consecutiv de campioana a Romaniei va pregati, incepand din aceasta vara, si echipa nationala de volei. “Eu l-am propus, iar Consiliul Director din cadrul Federatiei Romane de Volei (FRV) a acceptat ca Mariusz Sordyl sa pregateasca echipa nationala. Un antrenor care a antrenat un sezon in Romania si care a castigat titlul cu echipa respectiva, cred ca poate antrena echipa nationala fara nicio problema. Am toata stima pentru Stelian Moculescu (fostul selectioner, n.r.). Este un mare antrenor, dar jucatorii nu s-au ridicat la valoarea lui. Mariusz, chiar daca nu are un nume atat de mare in voleiul mondial, este un antrenor care munceste mult cu jucatorii si cred ca putem face o configuratie intre el si jucatori”, ne-a declarat, in exclusivitate, vicepresedintele FRV, Liviu Ciupe, care este si actionar al campioanei Remat Zalau.

Tehnicianul polonez va ramane inca un sezon si la Remat Zalau, cu care, conducerea spera sa obtina rezultate si mai bune in sezonul urmator, in cupele europene. “Mariusz este antrenorul pe care l-am visat si mi l-am dorit intotdeauna. Sunt mandu ca am putut aduce in Romania si in Zalau un asemenea antrenor. Sper ca anul viitor sa obtinem rezultate care nu au mai fost obtinute niciodata in voleiul zalauan. I-am obisnuit pe zalauani cu rezultate tot mai bune de la an la an. Sper insa, ca cei care sustin sportul sa acorde o mai multa atentie voleiului in sezonul viitor, in acest moment, voleiul este sufletul salajenilor”, a conchis fostul presedinte al campioanei.

Mariusz Sordyl a mai pregatit nationala Poloniei atat ca secund, cat si ca principal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus