Şoferi beţi la volan, depistați pe șoselele din Sălaj Reviewed by CD on . Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au depistat duminică, 27 noiembrie a.c., în jurul orei 05:30, pe Drumul Judeţean 108 G, un autoturism condus de un bă Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au depistat duminică, 27 noiembrie a.c., în jurul orei 05:30, pe Drumul Judeţean 108 G, un autoturism condus de un bă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Şoferi beţi la volan, depistați pe șoselele din Sălaj

Şoferi beţi la volan, depistați pe șoselele din Sălaj

Şoferi beţi la volan, depistați pe șoselele din Sălaj

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au depistat duminică, 27 noiembrie a.c., în jurul orei 05:30, pe Drumul Judeţean 108 G, un autoturism condus de un bărbat din localitatea Tusa.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Centrul de Permanență Crasna pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La scurt timp, pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiu, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au oprit autoturismul condus de un bărbat din Cehu Silvaniei. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv (0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o alcoolemie peste limita legală.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus