Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii sălăjeni

Şoferi beţi la volan, depistați pe șoselele din Sălaj

Alcoolul și volanul nu fac treabă bună. Dacă ai ales să ignori legile în vigoare și te-ai urcat băut la volan trebuie să știi că poți să te alegi cu dosar penal. Acest lucru se întâmplă în funcție de valoarea depistată de alcooltest.

Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control, sâmbătă, 15 decembrie a.c., la ora 20.30, pe Drumul Național 1F, un autoturism, care circula pe direcția Ciumărna-Zalău, condus de un zălăuan de 49 de ani.

La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O oră mai târziu, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au depistat un bărbat, din comuna Ip, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 109 P, prin localitatea Cosniciu de Sus, cu o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de sâmbătă spre duminică (15 spre 16 decembrie), la ora 3.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Crasna au identificat un trafic un autoturism, care circula pe Drumul Județean 191 C, prin localitatea Crasna, condus de un bărbat din localitate.

Și de data aceasta, alcooltestul a indicat o valoare pozitivă, respectiv 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Recomandari

Alte Articole