Șoferi aflați sub influența alcoolului, depistați la volan în județul Sălaj Reviewed by CD on . În noaptea de vineri spre sâmbătă (29 spre 30 noiembrie a.c.), la ora 1.50, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Zalău, conducea autoturismul pe bulevardul Mih În noaptea de vineri spre sâmbătă (29 spre 30 noiembrie a.c.), la ora 1.50, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Zalău, conducea autoturismul pe bulevardul Mih Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi aflați sub influența alcoolului, depistați la volan în județul Sălaj

Șoferi aflați sub influența alcoolului, depistați la volan în județul Sălaj

Șoferi aflați sub influența alcoolului, depistați la volan în județul Sălaj

În noaptea de vineri spre sâmbătă (29 spre 30 noiembrie a.c.), la ora 1.50, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Zalău, conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiu. Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, la sensul giratoriu din zona pasarelei CFR a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un parapet metalic, după care într-un stâlp.

În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O infracţiune de acest gen a fost constatată şi la data de 1 decembrie a.c., ora 22.15. Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou au depistat pe Drumul Comunal 29, între localităţile Poieniţa şi Ciocmani, un bărbat de 51 de ani, din judeţul Maramureş.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, polițiști au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus