Societăți comerciale, amendate de polițiștii din Zalău Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sălaj, împreună cu reprezentanţi ai I.T.M. Sălaj și O.P.C. Sălaj. au desfăşurat, la Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sălaj, împreună cu reprezentanţi ai I.T.M. Sălaj și O.P.C. Sălaj. au desfăşurat, la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Societăți comerciale, amendate de polițiștii din Zalău

Societăți comerciale, amendate de polițiștii din Zalău

Societăți comerciale, amendate de polițiștii din Zalău

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sălaj, împreună cu reprezentanţi ai I.T.M. Sălaj și O.P.C. Sălaj. au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe raza municipiului Zalău, o acțiune pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea ilegalităților comise în domeniul alimentației publice, alcoolului și băuturilor alcoolice.

Cu această ocazie au fost verificate 17 societățile comerciale de profil şi au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 76.500 lei. Dintre acestea, trei au fost aplicate la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, trei pentru încălcarea prevederilor OUG 28/1999 privind obligativitatea agenților economici de a utiliza aparatele de marcat electronice, două la Legea nr 53/2003 privind Codul Muncii ( au fost identificate două persoane care desfășurau activități în cadrul unor societăți fără a avea încheiate contracte individuale de muncă), iar diferenţa au constituit alte abateri.

De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării suma de 2210 lei provenită din activități comerciale ilicite.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus