Simularea unui accident rutier, efectuată de pompierii din Jibou Reviewed by CD on . Marţi, 19 iunie, secţia de pompieri Jibou a a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie î Marţi, 19 iunie, secţia de pompieri Jibou a a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Simularea unui accident rutier, efectuată de pompierii din Jibou

Simularea unui accident rutier, efectuată de pompierii din Jibou

Simularea unui accident rutier, efectuată de pompierii din Jibou

Marţi, 19 iunie, secţia de pompieri Jibou a a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în cazul producerii unui accident rutier în care au fost au fost implicate substanţe periculoase. Activitatea s-a desfăşurat pe DN 1 H, între localităţile Băbeni şi Cuciulat.
Scopurile principale ale exerciţiului au vizat atât verificarea modului operaţiunilor de intervenţie în cazul producerii unor incendii cu substanţe periculoase, perfecţionarea deprinderilor personalului operativ în utilizarea tehnicii şi echipamentelor utilizate la acest tip de intervenţii, acordarea primului ajutor calificat victimelor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus