Simleuanii s-au taiat ca maioneza

Reprezentanta Sălajului în Divizia A2 la volei masculin, Phoenix Şimleu Silvaniei, a pierdut sâmbătă cu scorul de 3 – 2 derby-ul cu formaţia LPS Bihorul Oradea, echipă ce se situează pe primul loc în Seria Vest. Partida, care a avut loc în sala Liceului cu Program Sportiv din Oradea, a fost una foarte importantă pentru ambele formaţii, în special pentru şimleuani, care ar fi urcat în fotoliul de lider în cazul unei victorii.

Chiar şi fără aportul a trei jucători de bază, Harlişca, Ivan şi Ilieş, voleibliştii conduşi de Mircea Abraham şi Marius Oniga au început foarte bine partida, făcând puţine greşeli atât la preluare, cât şi pe faza de atac, care nu le-au dat nicio şansă gazdelor în primele două seturi. Începutul primului act le-a aparţinut cât se poate de clar şimeluanilor, care au condus, pe rând, cu 18 – 10 şi 21 – 12. Orădenii au revenit însă în joc, apropiindu-se la un singur punct, 22 – 23, însă Phoenix a reuşit să se impună în prelungiri cu 28 – 26.

Gazdele au început mai bine actul secund, având avantaj la primul time-out tehnic, după care au condus cu 10 – 7. Şimleuanii au avut însă puterea să întoarcă scorul în favoarea lor, iar pe final s-au impus cu 25 – 23.

Setul trei a fost de totul sau nimic petru bihoreni, care au intrat pe teren mult mai motivaţi, reuşind să câştige cu 25 – 23, după un set extrem de disputat.

Şimleuanii păreau destul de debusolaţi şi în setul patru, pe care l-au pierdut la o diferenţă de zece puncte, 25 – 15.   

Echipa de la poalele Măgurii nu şi-a revenit nici în setul decisiv, pierzând în tie-break cu 15 – 9.

LPS Bihorul Oradea: Achimescu, Lung, Lelea, Drinceanu, Drăgan, Tebieş, Fărcanea – libero. Au mai evoluat: Abrudan şi Nan. Antrenor: Rodian Achimescu. 

CS Phoenix Şimleu Silvaniei: Adrian Pop, Dan Flore, Ionuţ Silaghi, Gabriel Kiss, Mircea Abraham, Filip Florian, Cristian Boroianu – libero. Au mai evoluat: Adrian Pantea şi Dacian Ardelean. Antrenori: Mircea Abraham (principal), Marius Oniga (secund)

Recomandari

Alte Articole