Sancţiuni pe linie piscicolă, aplicate de jandarmii sălăjeni

Sancţiuni pe linie piscicolă, aplicate de jandarmii sălăjeni

La sfârşitul săptămânii trecute jandarmii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, în cuantum total de 2400 de lei.
Sâmbătă, 16.11.a.c., jandarmii sălăjeni, împreună cu reprezentanţi ai A.J.V.P.S. Sălaj, au desfăşurat o acţiune în comun pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale la regimul piscicol, în zona lacului de acumulare Vârşolţ. Unsprezece persoane au fost sancţionate pentru încălcarea condiţiilor prevăzute în permis. Acestea au fost depistate în timp ce pescuiau cu un număr variind între cinci şi şapte undiţe sau cu mai mult de două cârlige per undiţă.
În aceeaşi zi, în zona râului Someş, pe raza localităţii Ciocmani, trei persoane au fost sancţionate contravenţional pentru: pescuitul fără permis, depozitarea deşeurilor pe malurile râurilor şi pescuitul resurselor acvatice vii sub dimensiunile legale.
De la începutul anului şi până în prezent, pentru încălcări ale O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, jandarmii sălăjeni au aplicat un număr de 125 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 21350 de lei.

Recomandari

Alte Articole