Sălăjeni depistați în timp ce transportau material lemnos fără documente legale

La data de 18 februarie a.c., ora 19:00, polițiștii au oprit pentru control un bărbat de 33 de ani, din comuna Mirșid, care conducea un autocamion cu care transporta masă lemnoasă, deși nu avea documente de provenienţă sau transport pentru întreaga cantitate trasportată.

La data de 19 februarie a.c., ora 16:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu-Almașului împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au depistat în trafic, în apropierea localității Jebucu, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Almașu, în timp ce transporta cu atelaj hipo material lemnos, esență fag, fără a deține documente legale.

Ziua următoare, dimineața, același echipaj mixt aflat în serviciu la Secția 2 Poliție Rurală Sânmihaiu-Almașului, au depistat în flagrant delict un bărbat de 31 de ani, din comuna Fildu de Jos în timp ce transporta pe Drumul Comunal 67 cu un autoturism, material lemnos fără documente de proveniență.

Totodată, echipajul mixt a depistat în flagrant delict un alt bărbat de 30 de ani, din comuna Fildu de Jos care transporta cu un autoturism material lemnos, pe Drumul Județean 108 A, în comuna Almașu, fără a avea documente de proveniență.

În toate cazurile, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

Recomandari

Alte Articole