Sălăjeni condamnaţi la închisoare pentru furt calificat şi conducere fără permis

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu colegii lor de la Postul de Poliție Buciumi şi cei din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău, au pus în aplicare două mandate de executare a pesepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Zalău, respectiv Judecătoria Şimleu Silvaniei.

La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Buciumi, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Zalău, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Buciumi.

Tânărul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 5 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă comisă în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2018, în comuna Buciumi.

În aceeaşi zi, poliţiştii de la structura de profil, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei, pe numele unui tânăr de 37 de ani, din comuna Crasna.

Bărbatul a fost condamnat la 8 luni închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis. Acesta a comis fapta în luna august 2021, fiind depistat în trafic de poliţişti, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 191C, prin localitatea Huseni.

Cei în cauză au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi urmează a fi transferaţi la penitenciar în vederea efectuării pedepsei.

Recomandari

Alte Articole