Sălaj: Pașapoarte livrate prin curierat rapid Reviewed by CD on . Livrarea pașaportului prin serviciul de curierat rapid al Poștei Române la adresa de domiciliu sau de reședință este o opțiune ce poate fi aleasă în momentul de Livrarea pașaportului prin serviciul de curierat rapid al Poștei Române la adresa de domiciliu sau de reședință este o opțiune ce poate fi aleasă în momentul de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sălaj: Pașapoarte livrate prin curierat rapid

Sălaj: Pașapoarte livrate prin curierat rapid

Sălaj: Pașapoarte livrate prin curierat rapid

Livrarea pașaportului prin serviciul de curierat rapid al Poștei Române la adresa de domiciliu sau de reședință este o opțiune ce poate fi aleasă în momentul depunerii cererii de eliberare a pașaportului pentru un tarif de 7,97 lei ( TVA inclus).
În ziua în care Poșta Română va prelua pașaportul emis de Direcția Generală de Pașapoarte, destinatarul va primi automat un SMS cu numărul documentului de transport (AWB) ce va însoți plicul cu pașaportul și va fi informat că livrarea se va efectua prin Prioripost, serviciul de curierat rapid al Poștei Române. În ziua livrării, destinatarul va fi contactat telefonic pentru a i se comunica mai multe detalii.
Dacă în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea SMS-ului de notificare a livrării destinatarului nu este găsit la adresă, pașaportul va fi returnat la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Județean din raza de domiciliu/reședință a destinatarului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus