S-au stabilit grupele editiei a XIII-a a Cupei AJF la fotbal in sala

Prima fază a ediţiei din acest an a Cupei AJF la fotbal în sală va avea loc sâmbătă, 3 martie, începând cu ora 10. Secretarul Asociaţiei Judetene de Fotbal Sălaj, Paul Georgescu, ne-a informat că vineri, când a fost şi ultima zi de achitare a taxei de participare, a fost stabilită componenţa celor patru grupe. Cele mai multe echipe înscrise provin din campionatul Ligii a V-a, din Liga a IV-a fiind înscrise doar şapte echipe. Astfel, Grupa A va fi alcătuită din echipele: CS Barcău Nuşfalău, Gloria Bobota, Kemer Camăr şi Stejarul Sâg. Flacăra Halmăşd este favorită în Grupa B, din care mai fac parte AS Venus Măerişte, Sportul Şimleu Silvaniei şi Gloria Ban. Grupa C pare, cel puţin la prima vedere, destul de echilibrată, fiind alcatuita din Silvania Cehu Silvaniei, Inter Cizer, Venus Borla şi Olimpic Gârcei. Campioana ediţiei trecute a Ligii a IV-a, Meseşul Treznea, a fost repartizată în Grupa D, alături de Cetate Almaşu, Olimpic Bocşa şi Unirea Hereclean.

 

La prima vedere, cele mai interesante dueluri par a fi în grupele A şi C. În prima grupă, CS Barcău Nuşfalău şi Gloria Bobota au cele mai mari şanse la calificarea în semifinale. Formaţia din Nuşfalău ocupă locul trei în clasamentul Ligii a IV-a, în timp ce echipa din Bobota se situează pe poziţia a IV-a, diferenţa dintre cele două fiind de trei puncte. În Grupa C, Inter Cizer şi Silvania Cehu Silvaniei au prima şansă la calificarea în semifinale. Cizerul ocupă locul şapte în clasament, cu 18 puncte, iar echipa din Cehu Silvaniei, locul opt, cu 13 puncte.

La fel ca la ediţia anterioară, faza grupelor se va desfăşura în mediul rural, partidele din grupele A şi B urmând să se dispute la Pericei, iar cele din grupele C şi D, la Cehu Silvaniei. Echipele clasate pe primul loc în cele patru grupe va accede în semifinale. Faza finală a competiţiei, care va cuprinde semifinalele şi finalele, se va desfăşura în 10 sau 11 martie, locaţie nefiind încă stabilită.

Recomandari

Alte Articole