Rezultatele acțiunii SPEED în județul Sălaj, în perioada 18-24 august Reviewed by CD on . Pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, în perioada 18 - 24 august, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost prezenţi pe drumuri Pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, în perioada 18 - 24 august, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost prezenţi pe drumuri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Rezultatele acțiunii SPEED în județul Sălaj, în perioada 18-24 august

Rezultatele acțiunii SPEED în județul Sălaj, în perioada 18-24 august

Rezultatele acțiunii SPEED în județul Sălaj, în perioada 18-24 august

Pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, în perioada 18 – 24 august, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost prezenţi pe drumurile publice pe care s-au înregistrat evenimente rutiere, având drept cauză viteza.

Echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au fost amplasate în sistem „cascada”, în special în zonele unde s-au înregistrat cele mai mari valori de trafic.

Astfel, în cadrul acţiunii au fost aplicate 1169 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 210.420 lei, 647 dintre acestea, fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, în perioada de referinţă au fost reţinute în vederea suspendării 31 de permise de conducere, din care 11 pentru depăşirea cu mai mult de 50Km/h a limitelor de viteză maximă admise atât în localităţi, cât şi în afara acestora. Totodată, cu această ocazie au fost constatate şi patru infracţiuni. Activităţile pe raza judeţului Sălaj s-au desfăşurat în conformitate cu acţiunea iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acţiunea s-a desfăşurat conform calendarului de activităţi al Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) pentru anul 2014, pe teritoriul tuturor celor 27 state membre, în această perioadă fiind programată a se desfăşura Operaţiunea „SPEED”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus