Rematul da piept cu italienii de la Paradiso Monza

Campioana României la volei masculin s-a calificat miercuri seara în sferturile de finală ale Cupei CEV, dupa ce a dispus cu 3 – 0 de belgienii de la Euphony Asse Lennik, iar ocupanta locului trei din Grupa C, Cai Teruel, a cedat tot în trei seturi în faţa italienilor de la Trentino PlanetWin365.

Vineri a avut loc tragerea la sorti pentru sferturile de finală ale Cupei CEV, unde Remat Zalău va da piept cu italienii de la Acqua Paradiso Monza, formaţie ce se situează pe locul cinci în prima ligă din Italia.

Acqua Paradiso Monza a avut un parcurs impecabil până acum în Cupa CEV, italienii pierzând un singur set în cele trei tururi. Paradiso Monza i-a eliminat pe finlandezii de la Lakkapaa Rovaniemi, cu un dublu 3:0, apoi au trecut de Seat Volley Nafels, tot la zero, iar în sferturi i-au învins pe berlinezii de la Recycling Volley, în faţa cărora au pierdut un singur set, în returul de joi seară, de la Berlin.

Ocupanta locului cinci într-unul din cele mai puternice campionate, cel al Italiei, cu nouă victoriii şi şase înfrângeri, Acqua Paradiso are gânduri mari în actuala ediţie a Cupei CEV, fiind considerată una dintre favoritele la câştigarea competiţiei.

Primul meci din dubla Remat-Paradiso Monza se va disputa la Baia Mare foarte probabil in perioada 31 ianuarie-2 februarie, iar returul intre 7-9 februarie in Italia.

În celelalte trei partide din sferturile Cupei CEV se vor duela: Knack Roeselare – ACH Volley Ljubljana, Fenerbahce Grunding Istambul – Asseco Resovia Rzeszow şi Dinamo Moscova – Iraklis Thessaloniki.

Recomandari

Alte Articole