Rematul a vrut să-l transfere pe ungurul Nemeth Szabolcs

Campioana României s-a despărţit în această iarnă de trei jucători, secundul Dos Santos, ridicătorul Michal Sladecek şi centrul Gjoko Josifov, însă conducerea caută înlocuitori doar pentru primii doi, având în vedere că în lotul Rematului există în acest moment nu mai puţin de trei centri: Joao Massinatori, Răzvan Mihalcea şi Andrei Laza.

 

Pentru postul de secund, conducerea campioanei a purtat zilele trecute discuţii cu ungurul Nemeth Szabolcs, jucător cu care Rematul a câştigat în vară al doilea titlu de campioană. Se pare însă că transferul nu se va mai realiza, chiar dacă voleibalistului maghiar i s-a prezentat o ofertă tentantă. “Este adevărat că am purta la un moment dat discuţii şi cu el, dar nu poate veni la Zalău, pentru că nu-şi poate rezilia contractul cu echipa din Italia”, ne-a precizat team-managerul campioanei, Cristian Ciobănescu.

 

Szabolcs Nemeth evoluează în acest moment în Liga a II-a italiană, la formaţia Sigidas Pallavolo Atripalda, cu care se află pe ultimul loc în serie.

 

Din 1999, de când evoluează la seniori, Szabolcs Nemeth a jucat la trei echipe din Ungaria (LRI Malev, Dunaferr SE şi Kometa Kaposvar), la două echipe din Italia (Divani&Divani Avelino şi Pallavolo Avellino), la o echipă din Austria (Aon Hotvolleys, unde a fost coleg cu libero-ul Reatului, Adrian Feher), la o echipă din Germania (Moerser SC), iar ultima dată la Remat Zalău.

 

Recomandari

Alte Articole