Rematul a "murit" greu in fata nemtilor

Remat Zalau a avut o evolutie buna, per ansamblu, in fata nemtilor de la VfB Friedrichshafen, in partida disputata miercuri seara, la Baia Mare, contand din etapa a IV-a Ligii Campionilor. Echipa condusa de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie a pierdut cu 3 – 1, dupa ce a castigat primul set al meciului.

Dupa ce Rematul s-a impus cu 25 – 23 in primul set, germanii condusi de Stelian Moculescu au castigat urmatoarele doua seturi cu 25 – 22, respectiv 25 – 23. A urmat setul patru, controlat de oaspeti pana spre final, cand Zalaul a revenit, a egalat la 21 si a avut chiar minge de set la 24 – 23. Germanii au egalat la 24, apoi la 25, dupa care au castigat doua mingi consecutive in urma a doua decizii de arbitraj contestate vehement de zalauani.

Urmatorul meci in Liga Campionilor este programat in data de 11 ianuarie, cand Rematul se va deplasa in Rusia, la Zenit Kazan, dupa care, in 18 ianuarie este programat la Baia Mare, de la ora 19, ultimul meci din Liga, in fata belgienilor de la Euphony Asse Lennik.

Pentru a obtine calificarea in Cupa CEV, Rematul este obligata sa invinga echipa belgiana cu 3 – 0 sau 3 – 1.

Recomandari

Alte Articole