Remat Zalau se "reprofileaza" pe jucatori din campionatul intern Reviewed by CD on . Daca pana in sezonul trecut principala tinta a conducerii clubului zalauan erau jucatorii straini, interesul pare sa fie acum mai mare pentru jucatorii din camp Daca pana in sezonul trecut principala tinta a conducerii clubului zalauan erau jucatorii straini, interesul pare sa fie acum mai mare pentru jucatorii din camp Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Remat Zalau se "reprofileaza" pe jucatori din campionatul intern

Remat Zalau se "reprofileaza" pe jucatori din campionatul intern

Remat Zalau se "reprofileaza" pe jucatori din campionatul intern

Daca pana in sezonul trecut principala tinta a conducerii clubului zalauan erau jucatorii straini, interesul pare sa fie acum mai mare pentru jucatorii din campionatul intern

Avand in vedere ca, foarte probabil, dintre jucatorii straini care au evoluat in sezonul viitor la campioana Remat Zalau doar centrul Dias Massinatori este dorit si pentru sezonul viitor la formatia zalauana, conducerea clubului a inceput de aproximativ o saptamana negocierile cu diferiti jucatori. Una dintre principalele tinte este bulgarul Marin Lescov, jucator care a evoluat in sezonul trecut chiar la rivala CVM Tomis Constanta. In varsta de 21 de ani, Lescov a declarat la un moment dat ca i-ar surade ideea de a evolua chiar si pentru nationala Romaniei, fiind dispus sa evolueze cat mai multi ani in campionatul romanesc.

Alti doi jucatori, internationali romani, sunt doriti de conducerea Rematului. Este vorba de centrul Bogdan Muresan, care a evoluat in ultimele sezoane la formatia Dinamo Bucuresti si de Vlad Moisa, jucator ce evolueaza pe postul de ridicator, ultima data jucand la CVM Piatra Neamt. Muresan si Moisa au fost convocati la lotul national al Romaniei, cu care evolueaza in aceasta perioada in Liga Europeana.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus