Remat Zalau, cu maxim de puncte dupa doua etape

Campioana Romaniei la volei masculin are maxim de puncte dupa primele doua etape din Divizia A1 la volei masculin. Remat Zalau a invins in prima etapa cu scorul de 3 – 0 CSU Galati, pe terenul acesteia, iar sambata a dispus pe teren propriu cu acelasi scor de Universitatea Cluj.

 

Daca primul si ultimul set au fost castigate fara nicio problema de voleibalistii zalauani, setul al doilea a fost foarte disputat, Rematul reusind sa se impuna abia pe final.

 

Dupa 3 – 2 la inceput de set, clujenii au intors rezultatul si au condus cu 8 – 5 la primul time-out tehnic si cu 16 – 12 la cel de-al doilea. S-a facut 19 – 16, scor la care polonezul Marius Sordyl a solicitat primul timp de odihna al setului si al meciului. Situatia de pe tabela a ramas neschimbata, astfel ca tehnicianul Rematului a fost nevoit sa ceara un nou time-out la scorul de 21 – 17. Scorul a devenit 22 – 18 pentru clujeni, dupa care campionii nu au mai iertat nimic, castigând sapte puncte consecutive si, totodata, setul cu scorul de 25 – 22.

 

Rematul a condus in primul set de la un capat la altul. Dupa 8 – 5 la primul timp tehnic de odihna, campionii aveau tot trei puncte avans si la al doilea time-out tehnic, 16 – 13, dupa care s-au impus la final cu 25 – 19.

 

Ultimul act al meciului a fost asemanator cu primul. 8 – 4 la primul time-out tehnic, 16 – 11 la al doilea si 25 – 20 la final.

 

Etapa a III-a din Divizia A1 la volei masculin este programata in data de 22 octombrie, Remat Zalau urmand sa evolueze in deplasare, in fata Stelei.

 

Remat Zalau: Leonardo Dos Santos, Mozer Zoltan, Razvan Mihalcea, Peter Nagy, Joao Massinatori Dias, Michal Sladecek, Adrian Feher – libero. Pe final de meci au mai evoluat: Gjoko Josifov, Andrei Stoian, Serban Pascan, Mihai Maries, Mihai Ciupe. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Recomandari

Alte Articole