Remat Zalau a "inghetat" la malul marii

CVM Tomis Constanţa – CS Remat Zalău 3 – 0 (14, 24, 15)

CVM Tomis Constanţa (antrenori: Martin Stoev şi Victor Karagyozov): Blanco, Maiyo, Bojovic, Birău, Torcello, Voinea şi Ivanov – libero. Au mai jucat: Began şi Lescov.

Remat Zalău (antrenori: Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie): Terzis, Nagy, Massinatori, Mihalcea, Sarikeisoglou, Mozer şi Feher- libero. Au mai jucat: Mărieş şi Stoian.

Etapa a XVIII-a din Divizia A1 la volei masculin, a adus prima infrangere din actualul sezon pentru campioana Remat Zalău. Formaţia condusă de Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie a fost depăşită ieri după-amiaza la toate capitolele de Tomis Constanţa, in faţa căreia a cedat in trei seturi. Cu excepţia actului secund, in care Rematul a reuşit să se apropie pe final de constănţeni, pierzand setul la două puncte (26 – 24), formaţia zălăuană a contat foarte puţin in primul şi ultimul parţial.

Zalăul a inceput slab incă din startul partidei, gazdele conducand cu 8 – 3 la primul time-out tehnic. Mozer şi compania nu s-au regăsit nici in partea a doua a setului, avand un handicap de şase puncte la al doilea timp tehnic de odihnă (16 – 10). Pană la final, Rematul a reuşit să mai caştige doar patru puncte, iar Tomisul nouă, adjudecandu-şi primul act cu un sec 25 – 14.

Echipa zălăuană nu a inceput prea bine nici setul doi, fiind condusă cu 8 – 5 la primul time-out tehnic şi 16 – 14 la al doilea. A avut insă puterea să reducă din handicap pe final, apropiindu-se la un punct, 25 – 24, dar constănţenii au caştigat mingea următoare şi, totodată, actul secund (26 – 24).

Ultimul parţial a fost, din nou, “floare la ureche” pentru echipa de la malul mării, care s-a impus cu 25 – 15, după 8 – 4 şi 16 – 12 la cele două time-out-uri tehnice.

“Pe fondul oboselii care s-a acumulat in ultima perioadă, fiind mai mult pe drumuri decat in sălile de antrenament, dar şi pe fondul unui joc foarte bun al echipei din Constanţa a rezultat această infrangere cu 3 – 0. Este adevărat că nu am funcţionat prea bine in teren, dar, la fel de adevărat este că, această infrangere nu ne afectează foarte mult. Băieţii trebuie insă să uite rapid de această infrangere şi să se gandească la partidele următoare. Ne aşteaptă miercuri un nou test dificil, cu Dinamo, iar băieţii trebuie să-şi revină in totalitate pană la ora meciului”, ne-a declarat directorul executiv al Rematului, Marcel Doru Ţarle.

A fost o infrangere chiar mai drastică decat in Italia, unde Zalăul a pierdut două seturi la 20 şi un set la 12. Un eşec care, e drept, nu afectează prea mult echipa zălăuană, dar unul care nu-i mai permite Rematului să facă paşi greşiţi, pentru a termina pe locul intai prima parte a campionatului.

Pentru formaţia zălăuană urmează miercuri, de la ora 18, pe teren propriu, un nou duel dificil, cu Dinamo Bucureşti, partidă ce va fi transmisă in direct de postul de televiziune DigiSport.

Recomandari

Alte Articole