Remat – Dinamo, amanat pentru 29 februarie

Programat maine, de la ora 18, in Sala “Avram Iancu” din Zalau, derby-ul dintre Remat Zalau si Dinamo Bucuresti va fi amanat, la cererea clubului din Capitala. “Cei de la Dinamo au cerut amanarea meciului de miercuri. Am inteles ca au trimis deja o hartie in acest sens catre Federatia Romana de Volei. Daca aceasta este situatia drumurilor din tara, nu avem ce face decat sa fim de acord cu amanarea. Nici intr-un caz nu vom face cum au facut cei de la Constanta cu noi”, a declarat directorul executiv al Rematului, Marcel Doru Tarle.

Si fostul presedinte, Liviu Ciupe, a declarat ca nu se va impotrivi cererii clubului Dinamo, de a amana meciul de miercuri. “Ce sa fac acum, sa le spun si eu cum mi-au spus cei de la Constanta, ca nu sunt de acord cu amanarea meciului? Pana la urma, este un sport si trebuie sa dam dovada de fair-play”, a afirmat Ciupe.

Managerul clubului Dinamo, Dan Dragusin, a recunoscut ca a cerut amanarea meciului din cauza starii proaste a drumurilor. “Nu putem pleca intr-o deplasare atat de lunga, in astfel de conditii. Multe drumuri sunt inchise si ninge continuu. Prognoza este la fel de proasta si pentru maine. Am cerut celor de la Zalau sa amanam meciul si au fost de acord. Il vom juca pe 29 februarie”, a precizat Dragusin.

In aceeasi situatie se afla o alta partida din cadrul etapei de maine, dintre Unirea Dej si Tomis Constanta, care a fost amanata pentru data de 5 martie, la cererea clubului constantean.

Recomandari

Alte Articole