Raul Crecan a cucerit bronzul național la 800 m

Raul Crecan a cucerit bronzul național la 800 m

Vești bune pentru atletismul sălăjean. După două zile de întreceri acerbe în cadrul ediției din acest an a Campionatelor Naționale de sală rezervate juniorilor 1, atletul Raul Crecan, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Școlar Zalău și antrenat de profesorul Nelian Ianchiș a cucerit medalia de bronz în cursa de 800 de metri.
Repartizat în prima serie valorică, Raul a trecut linia de sosire al doilea, cu timpul de un minut, 56 de secunde și 61 de sutimi de secundă (1’56”61.), fiind devansat în serie de Andrei Constantin Mițurcă de la LPS Iași.

În cea de-a doua serie, Robert Parge de la CSS Zalău a trecut linia de sosire al doilea (1’57”61.) rezultat în urma căruia s-a clasat pe locul 5 în clasamentul general, iar surpriza competiției a venit după încheierea celei de-a treia serii, unde Mădălin Dorian Gheban a terminat cursa învingător cu timpul de (1’53”76.) devenind campion național.

Cel de-al treilea reprezentant al Clubului Sportiv Școlar Zalău în proba de 800 de metri, Fucsko Florin a parcurs distanța în 2’03”98., a V-a performanță în rândul juniorilor 2 prezenți la startul întrecerii și pe locul 23 în ierarhia juniorilor 1.

La aruncarea greutății, Florin Matei (încă junior 2), sportiv antrenat la CSS Zalău de profesorul Virgil Sabou, a terminat concursul pe locul 12 cu o performanță de 11,05 m.

În cursa de 3.000 m, cei doi reprezentanți ai Liceului Sportiv ”Avram Iancu” Zalău, Gruia Luca și Claudiu Meleg nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Dacă Gruia Luca a terminat cursa pe un modest loc 16, cel de-al doilea spotiv zălăuan a abandonat cursa acuzând unele probleme medicale.

În ultima probă a zilei a doua de concurs, în cursa de 4 x 2 tururi, ștafeta Clubului Sportiv Școlar Zalău formată din Robert Parge, Crecan Raul, Andrei Oneș și Fucsko Florin a terminat competiția pe locul 6, cu timpul de 3 minute, 19 secunde și 74 de sutimi.

Recomandari

Alte Articole