Programul Rabla incepe din aprilie Reviewed by CD on . Salajenii isi vor putea valorifica autovehiculele vechi de la inceputul lunii aprilie si pana in noiembrie. Programul Rabla, asa cum au anuntat reprezentantiiMi Salajenii isi vor putea valorifica autovehiculele vechi de la inceputul lunii aprilie si pana in noiembrie. Programul Rabla, asa cum au anuntat reprezentantiiMi Rating:
Ești aici: Acasă » Economie»Programul Rabla incepe din aprilie

Programul Rabla incepe din aprilie

Programul Rabla incepe din aprilie

Salajenii isi vor putea valorifica autovehiculele vechi de la inceputul lunii aprilie si pana in noiembrie. Programul Rabla, asa cum au anuntat reprezentantiiMinisterului Mediului,vaincepe din aceste zile, cu inscrierea si validarea colectorilor si producatorilor. Proprietarii isi vor putea preda masinile din 3 aprilie si pana in 19 noiembrie. Prima de casare se pastreaza tot la valoarea de 3.800 de lei, iar la cumpararea unui autovehicul nou pot fi folosite mai mult de trei tichete valorice. Suma prevazuta pentru acest an in Programul de Innoire a Parcului Auto din Romania este de 114 milioane de lei, fond ce ar putea fi suplimentat in functie de solicitari. Anul trecut, inRomanias-au alocat fonduri pentru scoaterea din uz a 120.000 de automobile. Pana la finele lunii decembrie au fost casate 116.641 de autovehicule. Din Salaj, au fost preluate, in cursul lui 2011, de catre firmele colectoare agreate in programul Rabla, peste 2.000 de autovehicule uzate.

Clip to Evernote

Comentarii (1)

  • tataia

    Aoleu fratilor ce poza ati putut pune…Pai Mercedesul acela W126 este de 1000 de ori mai masina decit jaful de Logan. Eu unul nu as da asemenea masina nici pe o duzina de Logane, dar na ce sa-i faci, s-a prostit lumea la cap…crede ca tot ce e mai vechi de 5 ani este de aruncat la gunoi. Va spun eu ca uzinele Dacia nici peste 20 de ani nu vor fabrica ceea ce fabrica Mercedes acum 20 de ani. Dar oricum pun pariu ca nici nu stiti ce model de Mercedes este acela sau cu ce dotari era echipata varianta full option!

    Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus