Oameni de afaceri clujeni vor să investească în județul Sălaj

Reprezentanți ai mediului de afaceri din Cluj, ai Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și specialiști de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității “Babeș-Bolyai”, au făcut luni, 20 iunie, o vizită de lucru în județul Sălaj. Delegația întreprinzătorilor a fost formată din companii din industria de software, digital marketing, industria mobilei, tehnologie și inginerie.
Programul vizitei a inclus și o întrevedere cu conducerea Consiliului Județean Sălaj – președintele Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședinții Cristian-Claudiu Bîrsan și Szilágyi Róbert-István, administratorul public, Marian-Paul Maghiu, și secretarul general al județului, Cosmin-Radu Vlaicu. La întâlnire au mai luat parte viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, primarii orașelor Șimleu Silvaniei – Cristian Lazăr, Jibou – Dan Ghiurco și Cehu Silvaniei – Ervin Bálint, managerul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Țara Silvaniei”, Daniel Stejeran, și reprezentanți ai Direcției Investiții și Programe Publice din CJ Sălaj.
Discuțiile s-au concentrat asupra avantajelor competitive și a perspectivelor de dezvoltare de noi investiții în județul Sălaj.

Recomandari

Alte Articole