Poliţiştii sălăjeni, la datorie de Florii Reviewed by CD on . De Florii, măsuri sporite pentru siguranța cetățenilor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a suplimentat efectivele care vor fi prezente în stradă. Efectiv De Florii, măsuri sporite pentru siguranța cetățenilor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a suplimentat efectivele care vor fi prezente în stradă. Efectiv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Poliţiştii sălăjeni, la datorie de Florii

Poliţiştii sălăjeni, la datorie de Florii

Poliţiştii sălăjeni, la datorie de Florii

De Florii, măsuri sporite pentru siguranța cetățenilor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a suplimentat efectivele care vor fi prezente în stradă.

Efectivele Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea desfășurării în condiții de ordine și liniște publică a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Floriilor.

Aproximativ 70 de polițiști vor fi mobilizați zilnic în perioada 30 martie-1 aprilie a.c. la nivel judeţean, suplimentar față de dispozitivul curent, numărul patrulelor fiind suplimentat mai ales în apropierea lăcașurilor de cult, precum și în zonele aglomerate.

De asemenea, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe cele mai aglomerate artere de circulație pentru prevenirea accidentelor grave de circulație și fluidizarea traficului, inclusiv în zona mânăstirilor și a bisericilor. Ca măsură preventivă, polițiștii rutieri vor acționa zilnic cu șase aparate radar.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus