Polițiștii din Zalău au întocmit unui clujean dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, săptămâna trecută, 29 august a.c., în jurul orei 20, un autoturism care circula pe bulevardul Mih Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, săptămâna trecută, 29 august a.c., în jurul orei 20, un autoturism care circula pe bulevardul Mih Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii din Zalău au întocmit unui clujean dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals

Polițiștii din Zalău au întocmit unui clujean dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals

Polițiștii din Zalău au întocmit unui clujean dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, săptămâna trecută, 29 august a.c., în jurul orei 20, un autoturism care circula pe bulevardul Mihai Viteazul cu viteza de 117 km la oră, condus de un tânăr de 32 de ani, din județul Cluj.

Cu ocazia controlului, tânărul a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile ucrainiene. Verificările efectuate de polițiști au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar documentul pe care l-a prezentat este fals.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals, fapte prevăzute de Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus