Poliţiştii din Şimleu în acţiune

Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranţa traficului rutier, dar şi pentru prevenirea răspândirii noului virus. Peste 80 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate.

În perioada 28 noiembrie-1 decembrie a.c., poliţiştii din Şimleu Silvaniei au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop siguranța cetățenilor.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate cinci infracțiuni (conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis) și aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 pentru nepurtarea centurii de siguranță, nouă pentru opriri neregulamentare, șase pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, șase pentru inspecția tehnică periodică expirată, cinci pentru nerespectarea regulilor de circulație de către pietoni, patru pentru defecțiuni tehnice, o sancțiune pentru neoprire la semnalul regulamentar al polițiștilor, 14 la Legea 55/2020, iar diferența au fost aplicate la alte acte normative.

Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la suma de 26780 lei.

De asemenea, poliţiştii au reținut șapte permise de conducere (șase pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru neoprire la semnalul regulamentar al polițiștilor).

Totodată, în cadrul acțiunilor au fost retrase și 16 certificate de înmatriculare, dintre care șase pentru lipsa I.T.P., patru pentru defecțiuni tehnice, iar diferența au fost pentru alte abateri de la normele rutiere.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Recomandari

Alte Articole