Poliţiştii din cadrul a patru secţii de poliţie din Sălaj, în acţiune pentru siguranţa cetăţenilor

Poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie 2, 3, 4 şi 5 au continuat activităţile pentru prevenirea faptelor antisociale, menţinerea ordinii publice, dar şi pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Ordonanţelor Militare. 100 de sancţiuni au fost aplicate.

În perioada 9-10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Sânmihaiu Almaşului, Jibou, Ileanda şi Hida au continuat activităţile pentru siguranţa cetăţenilor, pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Ordonanţelor Militare, dar şi pentru a combate ilegalităţile de orice fel.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 100 de sancţiuni contravenţionale, din care 43 la Legea 61/1991, 53 la regimul circulaţiei rutiere, o sancţiune la Legea 171/2010, iar diferenţa la alte acte normative.

Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la suma de 55275 lei.

De asemenea, în perioada de referinţă, poliţiştii au mai constatat cinci infracţiuni, din care o infracţiune a fost regimul circulaţiei rutiere şi patru de natură judiciară.

Totodată, au fost reţinute cinci permise de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare, fiind confiscată şi cantitatea de trei metri cubi masă lemnoasă.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi jandarmi.

Recomandari

Alte Articole