Poliția Locală Zalău desfășoară acțiuni de identificare a vehiculelor fără stăpân sau abandonate

Amenzi aplicate de Poliția Locală Zalău, celor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități

În această perioadă, Poliția Locală Zalău desfășoară acțiuni de identificare a vehiculelor fără stăpân sau adandonate pe domeniul public sau privat al Municipiului Zalău și de identificare a proprietarilor acestor vehicule, efectuând demersuri pentru eliberarea domeniului public.
Cetățenii care dețin astfel de vehicule sunt rugați să le ridice de pe domeniul public, în caz contrar, Poliția Locală va fi nevoită să ia măsuri de sancționare, cuantumul amenzilor fiind cuprins între 1.000 și 2.000 lei.
De asemenea, persoanele care au cunoștință de astfel de situații sunt rugate să apeleze dispeceratul Politiei Locale, la orice oră, la numărul de telefon ➡0260610178 sau ➡0734777801 sau să transmită un e-mail pe adresa politialocalazalau@gmail.com. Este important să menționați locația unde se află autovehiculul și, eventual, date ale proprietarului (nume, adresă, etc).
Această acțiune se face în baza prevederilor Legii 155/2010, Legea Poliției Locale. În domeniul circulatiei pe drumurule publice, Poliția Locală, conform art. 7, lit. l) “aplică prevederile legale privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor/subdiviziunilor administrativ-teritoriale”.

Recomandari

Alte Articole