Plt. maj. Cătălin Pop, salvator și în timpul liber Reviewed by CD on . Sâmbătă în jurul prânzului, un echipaj SMURD de la Garda Nușfalău a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier, petrecut între localitățile Valea Târnei Sâmbătă în jurul prânzului, un echipaj SMURD de la Garda Nușfalău a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier, petrecut între localitățile Valea Târnei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Plt. maj. Cătălin Pop, salvator și în timpul liber

Plt. maj. Cătălin Pop, salvator și în timpul liber

Plt. maj. Cătălin Pop, salvator și în timpul liber

Sâmbătă în jurul prânzului, un echipaj SMURD de la Garda Nușfalău a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier, petrecut între localitățile Valea Târnei și Șinteu. În urma evenimentului rutier în care a fost implicată o motocicletă, a fost rănită o persoană.
Aflat în timpul liber, colegul nostru plt. maj. Pop Cătălin , paramedic la Garda Nușfalău, în timp ce se deplasa spre Băile Felix, a observat o persoană, victimă (de sex masculin) a unui accident, care se afla într-un șanț și a intervenit prompt prin evaluarea acesteia și transmiterea informațiilor preliminare către dispecerat. După preluarea pacientului de către echipajul SMURD, salvatorul sălăjean s-a deplasat până în localitatea Halmășd de unde a transmis coordonatele GPS ale locației și a pregătit locul de aterizare (prin eliberarea unei parcări) a elicopterului SMURD. Persoana a fost transportată cu elicopterul SMURD la UPU Oradea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus