Pirateria în activitatea de taximetrie, în atenția Primăriei Zalău Reviewed by CD on . Luni, 19 martie, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Zalău a avut loc întrunirea Comisiei locale de ordine publică, condusă de președintele Comisiei, pr Luni, 19 martie, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Zalău a avut loc întrunirea Comisiei locale de ordine publică, condusă de președintele Comisiei, pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pirateria în activitatea de taximetrie, în atenția Primăriei Zalău

Pirateria în activitatea de taximetrie, în atenția Primăriei Zalău

Pirateria în activitatea de taximetrie, în atenția Primăriei Zalău

Luni, 19 martie, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Zalău a avut loc întrunirea Comisiei locale de ordine publică, condusă de președintele Comisiei, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Principalele aspecte discutate au vizat măsurile întreprinse de către Poliția Municipiului Zalău pentru combaterea pirateriei în activitatea de exercitare a serviciului public de taximetrie și stadiul de definitivare a Planului Local de Ordine Publică.

Împreună cu președintele Asociației Camerei Taximetriștilor din județul Sălaj, Domuța Nicolae, invitat la ședință, au fost dezbătute aspecte cu privire la modul în care poate fi combătută pirateria în acest domeniu, cât și aspecte cu privire la calitatea serviciilor oferite cetățenilor.

“Apreciez că discuțiile avute cu membrii Comisiei vor avea ca efect reducerea deficiențelor din serviciul de taximetrie, precum și creșterea gradului de confort al beneficiarilor acestui serviciu, în municipiul Zalău”, a declarat primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus