Phoenix Şimleu Silvaniei face ultimele retuşuri pentru turneul de baraj

Echipa antrenată de Mircea Abraham şi Marius Oniga are şanse reale de a promova la finalul acestei săptămâni în Divizia A1 de volei
Formaţia Phoenix Şimleu Silvaniei a câştigat dreptul de a organiza turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1, turneu ce va avea loc la finalul acestei săptămâni, în oraşul de la poalele Măgurii. Celelalte trei participante la turneul de baraj sunt: LPS CSS Bihorul Oradea, Ştiinţa Bacău şi CSM Suceava. Antrenorul Mircea Abraham dispune de întreg lotul pentru turneul de la sfârşitul acestei săptămâni. Sergiu Ivan a suferit în urmă cu două luni o fractură deschisă la degetul mic de la mână, însă, dacă va fi nevoie, acesta va evolua pentru Phoenix, la finele săptămânii. “Toate condiţiile pentru organizarea turneului au fost îndeplinite şi aşteptăm cu încredere turneul. Ne dorim cu toţii promovarea în Divizia A1, pentru că acesta este şi obiectivul propus la începutul sezonului. La prima vedere, toate adversarele par accesibile. Cu Bihorul ne-am duelat şi în serie şi chiar dacă au terminat în faţa noastră, lucrurile se pot schimba la Şimleu. Pe celelalte două adversare le cunoaştem mai puţin, dar nu sunt echipe de speriat. Avm şansa noastră şi trebuie să profităm la maxim de ea”, ne-a declarat antrenorul-jucător Mircea Abraham.
Turneul este programat vineri, sâmbătă şi duminică, în Sala Sporturilor “Silvania”, noua sală de sport a oraşului, ocazie cu care va fi şi inaugurată.
Vor avea loc câte două meciuri zilnic, de la ora 16, respectiv 18. Având în vedere că este gazda turneului, formaţia şimleuană are dreptul de a-şi alege ora de disputare, astfel că va evolua în fiecare zi de la ora 18.
Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, echipele clasate pe primele două locuri la finalul turneului obţinând promovarea pe prima scenă a voleiului românesc.
Lotul echipei Phoenix Şimleu Silvaniei: Ioan Puşcaş, Sergiu Ilieş, Mircea Abraham, Andrei Harlişca, Florin Filip, Kis Gabriel, Dănuţ Florea, Sergiu Ivan, Eugen Ilieş, Ionuţ Silaghi, Adrian Pop, Dacian Ardelean, Adrian Pantea. Antrenori: Mircea Abraham (principal), Marius Oniga (secund). Director tehnic: Teofil Chiş.

Recomandari

Alte Articole