Peter Nagy vrea sa castige al doilea titlu cu Remat Zalau

Peter Nagy îşi doreşte încă un titlu în România. Ar fi al doilea consecutiv pentru universalul Zalăului, care joacă la campioana Remat din 2010. Câştigător al Ligii Campionilor cu Friedrichshafen, în 2007, internaţionalul maghiar a devenit unul dintre cei mai buni străini din Divizia A1. Peter Nagy s-a remarcat şi în Champions League, iar la vară nu-i vor lipsi ofertele din alte campionate. Voleibalistul de 28 de ani nu ar refuza nici o eventuală ofertă de la Remat Zalău.

 

Reporter: Peter, cum vezi acest final de campionat pentru Remat Zalău?

Peter Nagy: Va fi o luptă grea. Echipe ca Dinamo, Constanţa sau Baia Mare sunt foarte puternice. Play off-ul este ceva special, diferit de campionatul regulat. Unele echipe, de la care nu te aştepţi, fac surprize, cum a fost Baia Mare, care a învins Constanţa anul trecut. Noi ne dorim să câştigăm campionatul. Va fi foarte greu, dar suntem destul de buni pentru a-l lua.

 

Rep.: Pe cine vezi în finală anul acesta?

 

P.N.:Este foarte greu de spus. Şi Dinamo poate face o surpriză. Anul trecut, ne-a făcut destule probleme în semifinale, iar sâmbătă a învins-o pe Constanţa. Cred că Dinamo şi Baia Mare pot face din nou o surpriză.

 

Rep.:Cum este acest sezon pentru Peter Nagy?

 

P.N.: Am început mai greu, din cauza accidentării la spate, dar puţin câte puţin mi-am revenit. Simt că am început să joc la nivelul pe care mi-l doresc, dar mai am multe de îmbunătăţit. Scopul meu este să câştig toate meciurile cu echipa mea. Acum, sunt mulţumit, dar important este play-off-ul. Dacă nu câştigi, nu contează cât de bun eşti.

 

Rep.:Vei pleca din campionatul României la finalul acestui sezon?

 

P.N.:Nu pot spune nimic concret acum. Cred că am făcut un sezon bun în Champions League şi Cupa CEV şi s-ar putea să primesc şi alte oferte. Nu aş refuza însă nici o nouă ofertă de la Remat Zalău. Îmi place acest club, am avut momente minunate aici. Trebuie să văd şi celelalte oportunităţi. În final, voi decide ce este mai bine pentru mine în momentul în care voi primi alte oferte.

 

Recomandari

Alte Articole