Petarde confiscate de polițiștii din Sălaj Reviewed by CD on . Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul inspectoratului şi de la Secția de Poliție Rurală Sărmășag au prins în flagrant, în timp Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul inspectoratului şi de la Secția de Poliție Rurală Sărmășag au prins în flagrant, în timp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Petarde confiscate de polițiștii din Sălaj

Petarde confiscate de polițiștii din Sălaj

Petarde confiscate de polițiștii din Sălaj

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul inspectoratului şi de la Secția de Poliție Rurală Sărmășag au prins în flagrant, în timpul unor acţiuni organizate în data de 10 decembrie a.c. pe raza localităților Sărmășag și Chieșd, trei tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, care cumpăraseră, fără drept, cantitatea de 541 cutii cu petarde, pe care intenționau să le comercializeze.

La data de 11 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul aceluiaşi birou, împreună cu agenţii de ordine publică de la Poliţia Şimleu Silvaniei au prins în flagrant un tânăr de 17 ani, din localitatea Bădăcin, care a procurat şi deţinut fără drept cantitatea de 135 cutii cu petarde, în scopul comercializării.

Poliţiştii din Meseşenii de Jos au prins marţi în flagrant un tânăr de 14 ani din localitate, care a folosit articole pirotehnice, respectiv petarde. Poliţiştii au găsit asupra acestuia 62 bucăţi petarde.

În toate trei cazurile, petardele au fost ridicate în vederea confiscării şi s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept (art. 37, alin. 3, din Legea 126/1995).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus