Peste 60 de amenzi aplicate de poliţiştii din Sărmăşag în cadrul unei acţiuni

În data de 17 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Sărmăşag au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop siguranţa cetăţenilor şi ptrevenirea răspândirii noului virus.

Au fost legitimate 127 persoane, fiind verificate 71 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 61 sancţiuni contravenţionale, dintre care 36 la regimul circulaţiei rutiere, 11 pentru nepurtarea măştii de protecţie, nouă au fost aplicate la regimul silvic, trei la OUG 97/2005 privind domiciliul şi reşedinţa, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 20.795 lei.

Pentru abateri de la normele rutiere au fost reţinute şi trei permise de conducere, fiind retrase şi cinci certificate de înmatriculare.

De asemenea au fost identificaţi autorii într-un dosar penal rămas cu persoane neidentificate. Faptele care fac obiectul cercetărilor sunt tăiere ilegală şi furt de arbori, fapte comise în luna decembrie a anului 2020.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, jandarmi, precum şi a celor de la Registrul Auto Român.

Recomandari

Alte Articole