Peste 100 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii sălăjeni în luna ianuarie, în domeniul silvic Reviewed by CD on . Poliţiştii din Sălaj au desfăşurat, la nivel judeţean, în luna ianuarie a.c., şapte acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor în domeniul silvic. În ur Poliţiştii din Sălaj au desfăşurat, la nivel judeţean, în luna ianuarie a.c., şapte acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor în domeniul silvic. În ur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 100 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii sălăjeni în luna ianuarie, în domeniul silvic

Peste 100 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii sălăjeni în luna ianuarie, în domeniul silvic

Peste 100 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii sălăjeni în luna ianuarie, în domeniul silvic

Poliţiştii din Sălaj au desfăşurat, la nivel judeţean, în luna ianuarie a.c., şapte acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor în domeniul silvic. În urma a 245 de controale în fondul forestier şi locuri de depozitare precum şi asupra a 311 mijloace de transport, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenţionale, fiind confiscată cantitatea de peste 100 de metri cubi masa lemnoasă.

În luna ianuarie 2019, polițiștii sălăjeni cu atribuţii în domeniul ordinii publice au organizat şapte acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, pe raza judeţului.

Au fost efectuate 245 de controale la societăţi comerciale și fondul forestier, ocazie cu care au fost aplicate 110 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 126.600 lei, Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, şi au fost constatate opt infracţiuni.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de 136,49 metri cubi masă lemnoasă.

La activități, poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj şi de specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Sălaj, Gărzii Forestiere Sălaj, precum şi de reprezentanţii Gărzii Judeţene de Mediu.

Totodată, au fost confiscate/indisponibilizate trei atelaje hipo şi şase fierăstraie mecanice.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus