Persoană bănuită de furturi, reținută de polițiștii zălăuani

eri, 13 iulie a.c., polițștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Hodod, județul Satu Mare.

Ieri, în cursul amiezii, polițiștii Biroului Ordine Publică Zalău au prins bărbatul, în flagrant delict, imediat după ce ar fi comis un furt dintr-un vestiar al unui magazin alimentar, situat în municipiul Zalău.

Bărbatul, cunoscut cu preocupări infracționale, ar fi fost observat de polițiștii de ordine publică, încercând să părăsească, în grabă, parcarea unui magazin alimentar, din cartierul Păcii.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, cu câteva minute înainte, persoana bănuită ar fi sustras un portmoneu dintr-un vestiar.

Portmoneul a fost găsit abandonat și a fost restituit persoanei prejudiciate.

Totodată, același bărbat este bănuit că a comis un furt, la data de 10 iulie a.c., când, polițiștii l-au prins, în flagrant delict, după ce ar fi sustras un telefon mobil dintr-un birou, din municipiul Zalău.

La controlul corporal efectuat, polițiștii au găsit telefonul mobil asupra bărbatului și i l-au restituit persoanei prejudiciate.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Recomandari

Alte Articole