Performanțele elevilor și profesorilor zălăuani, recompensate de Ziua Mondială a Educației Reviewed by CD on . Azi, 5 octombrie, când se sărbătorește Ziua Mondială a Educației, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a recompensat performanțele elevilor și profesorilor Azi, 5 octombrie, când se sărbătorește Ziua Mondială a Educației, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a recompensat performanțele elevilor și profesorilor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Performanțele elevilor și profesorilor zălăuani, recompensate de Ziua Mondială a Educației

Performanțele elevilor și profesorilor zălăuani, recompensate de Ziua Mondială a Educației

Performanțele elevilor și profesorilor zălăuani, recompensate de Ziua Mondială a Educației

Azi, 5 octombrie, când se sărbătorește Ziua Mondială a Educației, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a recompensat performanțele elevilor și profesorilor obținute la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale, în cadrul evenimentului festiv desfășurat în sala de spectacole din Clădirea Transilvania.

”Viitorul unei societăți depinde în mare măsură de ceea ce se întâmplă în învățământ și în educație. Lumea în care trăim poate fi schimbată prin educație și cultură, iar investițiile care se fac aici aduc cea mai sigură dobândă.
Nu știu dacă succesul și performanța au secrete, știu însă sigur că poți ajunge acolo prin muncă, dăruire, efort și perseverență.

Suntem interesați ca împreună cu familia, biserica și școala să susținem sistemul de educație și mai ales performanța, convinși fiind că orice comunitate poate merge înainte prin elitele sale morale și profesionale.

Felicitări pentru rezultatele obținute!
Succes și realizări în anii de școală, dar și în viață!”, a declarat Ionel Ciunt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus