Percheziţii la Primăria Zalău Reviewed by CD on . Procurorii DNA Cluj au făcut în dimineaţa zilei de miercuri, 7 octombrie, percheziţii şase judeţe, printre care se numără şi Sălajul, într-un dosar de corupţie Procurorii DNA Cluj au făcut în dimineaţa zilei de miercuri, 7 octombrie, percheziţii şase judeţe, printre care se numără şi Sălajul, într-un dosar de corupţie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziţii la Primăria Zalău

Percheziţii la Primăria Zalău

Percheziţii la Primăria Zalău

Procurorii DNA Cluj au făcut în dimineaţa zilei de miercuri, 7 octombrie, percheziţii şase judeţe, printre care se numără şi Sălajul, într-un dosar de corupţie din perioada 2013-2015. Cinci dintre locaţii sunt sediile unor instituţii publice, iar restul de 27 sunt sediile unor firme şi domiciliile unor persoane. “Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Cluj, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013 – 2015. În cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 32 de locații situate în județele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureş şi Prahova, din care 5 sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, se precizează în comunicatul DNA.
Potrivit sursei citate, în cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei şi din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.
În Sălaj, percheziţii au avut loc la sediul Primăriei Zalău, unde, conform reprezentanţilor instituţiei, se verifică contractul încheiat în 2012 cu Coral Impex, firma care asigură dezinsecția și deratizarea în oraș. Mai exact, se verifică modul de achiziție a serviciului, precum și toate documentele existente.
Vom reveni cu amănunte.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus