Percheziţii la domiciliul mai multor “clarvăzătoare” care au înșelat un tânăr din Sălaj Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, au efectuat o perchez Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, au efectuat o perchez Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziţii la domiciliul mai multor “clarvăzătoare” care au înșelat un tânăr din Sălaj

Percheziţii la domiciliul mai multor “clarvăzătoare” care au înșelat un tânăr din Sălaj

Percheziţii la domiciliul mai multor “clarvăzătoare” care au înșelat un tânăr din Sălaj

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unor persoane, din judeţul Prahova, bănuite de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată.

La data de 4 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unor persoane de 18 şi 38 de ani, din judeţul Prahova, bănuite de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că, în perioada 19 ianuarie-15 februarie a.c., persoanele bănuite de comiterea faptei, s-au prezentat ca fiind clarvăzătoare -tămăduitoare şi sub pretextul rezolvării unor probleme în dragoste au pretins şi primit în repetate rânduri diferite sume de bani de la un tânăr, din judeţul Sălaj. Tânărul le-a trimis banii prin mandate poştale, suma trimisă în total fiind de 72915 lei.

Cu ocazia percheziţiei a fost ridicate bunuri, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Sălaj şi Prahova.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus