Doi tineri au fost reținuți, în cursul zilei de luni, fiind cercetați de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sălaj și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sălaj, pentru efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data da 14 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sălaj, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Zalău și au pus în executare 17 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 17 plicuri cu urme de substanță pulverulentă, 2 grame de substanță pulverulentă de culoare albă, un topor, un cuțit, 2 telefoane mobile și 2 cartele telefonice.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 19 și 26 de ani, ambii din Zalău, iar ieri, 15 februarie, instanța a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

La activități, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj-Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

Recomandari

Alte Articole