Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat ieri două percheziţii domiciliare, în municipiul Zalău, la persoane bănuite de punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Peste 260 de articole de îmbrăcăminte şi produse de marochinărie au fost indisponibilizate.

La data de 21 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Zalău, în cadrul unui dosar penal în care continuă cercetările pentru infracţiunea de punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 265 de articole de îmbrăcăminte şi produse de marochinărie susceptibile a fi contrafăcute.

Un mandat de aducere a fost pus în aplicare.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în vederea administrării întregului probatoriu.

La percheziţii au participat şi poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Recomandari

Alte Articole