Paula Todoran s-a calificat la Campionatul European de cros

Atleta legitimata la Clubul Sportiv Municipal Zalau va face parte din echipa Romaniei de senioare care va alerga in luna decembrie la Campionatul European de cros, din Slovenia, chiar daca nu a urcat pe podium la Cupa Romaniei de la Baile Felix.

Paula Todoran a luat startul sambata la Cupa Romaniei, concurs de cros desfasurat la Baile Felix, la care au fost prezenti 359 de atleti de la 56 de cluburi, care au concurat la copii, juniori, tineret si seniori. De la CSM Zalau a mai fost prezent Daniel Florin Vedinas, sportiv care a inceput sa practice atletismul de putin timp. Acesta s-a clasat pe pozitia a XVII-a la seniori, in cursa de zece kilometri, in timp ce Paula Todoran s-a clasa pe locul patru la senioare, in cursa de 8 kilometri, chiar daca inainte de cursa afirmase ca spera la o clasare pe podium. “Am avut adversare puternice, care sunt specializate pe curse de cros si obstacole. Eu nu eram in varf de forma, mai ales ca veneam dupa o cursa de maraton si trebuia sa ma refac intr-un timp cat mai scurt”, a precizat atleta pregatita de Mirel Seisanu, care, cu toate ca a terminat pe locul patru, a fost selectata in echipa Romaniei care va alerga la Campionatul European de cros, programat in 10 decembrie, in Slovenia. “Chiar daca nu am urcat pe podium la final, ma bucur ca am obtinut calificarea la Campionatul European de cros, undeRomaniava avea din nou echipa la senioare, dupa sapte ani de absenta. Suntem o echipa puternica, cu atlete valoroase si speram sa facem o cursa cat mai buna. Chiar daca va fi greu, speram chiar la o medalie”, a mai afirmat Paula Todoran.

Primele trei pozitii la Cupa Romaniei au fost ocupate, pe rand, de Roxana Birca, de la CSA Steaua Bucuresti, Ancuta Bobocel, de la CS Dinamo Bucuresti si atleta de origine zalauana, Cristina Casandra, actualmente legitimata la CSM Suceava.

Recomandari

Alte Articole