Patru seturi si o noua victorie la Craiova pentru Remat Zalau

Campioana Remat a obtinut maximum din partida de la Craiova, chiar daca gazdele au reusit sa castige un set, al treilea partial. Formatia condusa de polonezul Mariusz Sordyl si secundul acestuia, Ovidiu Macarie, au dispus cu scorul de 3 – 1 de SCM Universitatea Craiova, intr-un meci contand din etapa a XX-a a Diviziei A1 la volei masculin. Inceputul de partida a fost unul echilibrat, mergandu-se aproape cap la cap in primul act pana la final, cand Rematul s-a impus cu 25 – 23, dupa ce gazdele au condus la ambele time-out-uri tehnice, 8 – 6 si 16 – 15.

 Al doilea partial a fost aproape “floare la ureche” pentru voleibalistii de la Remat, care s-au impus cu un categoric 25 – 15, dupa 8 – 4 si 16 – 10 la cele doua timpuri tehnice de odihna.

 Setul trei a fost, din nou, unul echilibrat. Inceputul de set i-a apartinut Rematului, care a condus, pe rand, cu 7 – 4, 11 – 9 si 16 – 14, dar oltenii au revenit spre final si au intors rezultatul in favoarea lor, reusind chiar sa castige setul cu 25 – 23.

Campioana nu s-a intimidat si a pus capat intalnirii dupa al patrulea partial, castigand astfel toate cele trei puncte puse in joc. Inceputul de set a fost echilibrat, dupa care formatia zalauana s-a distantat la cinci puncte, 19 – 14. Gazdele au reusit sa revina pe final, au egalat la 25, dar nu au mai avut puterea sa castige setul, Rematul castigand cu 27 – 25.

Danut Pascu, antrenor SCM U Craiova: “Stiam ca va fi un meci greu. Puteam castiga setul patru, dar oboseala si tensiunea ne-au impiedicat. Felicit echipa Zalaului, dar si pe baietii mei, pentru munca depusa”.

Ovidiu Macarie, antrenor secund Remat Zalau: “Am jucat pana la ultima minge. Stiam ca va fi dificil cu Craiova. Echipa din Craiova joaca foarte bine acasa, ceea ce a demonstrat si astazi”.

Pentru campioana Romaniei urmeaza miercuri, pe teren propriu, intalnirea cu Stiinta Explorari Baia Mare, dupa care, la finalul saptamanii, duelul din deplasare cu VCM LPS Piatra Neamt.

SCMU Craiova: Vanatorul, Pop, Rus, I. Ion, Cirtea, Bala, Gavrilovic – libero. Au mai evoluat: Teleleu, Todor si Briscan. Antrenori: Dpnut Pascu (principal) si Claudiu Mitru (secund)

Remat Zalau: Terzis, Nagy, Massinatori, Mihalcea, Mozer, Sarikeisoglou si Maries – libero. Au mai evoluat: Stoian si Laza. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal) si Ovidiu Macarie (secund)

Recomandari

Alte Articole