O victorie şi un eşec pentru “speranţele” de la CSS Zalău

O victorie şi un eşec pentru "speranţele" de la CSS Zalău

Campionatul Naţional de Volei masculin, categoria de vârstă “speranţe”, a debutat la finalul săptămânii trecute cu prilejul disputării primului turneu de sală. În seria E, la Zalău, s-au disputat trei partide: CSS Zalău – CSS Topliţa, CSS Lapi Dej – CSS Topliţa şi CSS Zalău – CSS Lapi Dej.

Primul turneu de sală din cadrul ediţiei de campionat 2015/2016 al juniorilor categoria speranţe de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău a debutat bine pentru gruparea sălăjenă. Antrenată de Giurgiu Horea, gruparea sălăjeană a fost condusă de pe banca tehnică de Dorian Faur, iar în primul meci disputat sâmbătă dimineaţă în sala de sport a Liceului “Mihai Viteazul”, zălăuanii au reuşit să bifeze prima victorie, scor 3-0, în faţa echipei CSS Topliţa.

În cel de-al doilea joc al zilei s-au întâlnit CSS Lapi Dej şi CSS Topliţa. Duelul dintre formaţia din judeţul Cluj şi gruparea din judeţul Mureş a fost câştigat de o manieră categorică de gruparea din Dej care a încheiat meciul în numai trei seturi.

În ultimul joc al turneului de la Zalău s-au întâlnit CSS din localitate şi CSS Lapi Dej. Din păcate pentru formaţia sălăjeană partida a fost câştigată în numai trei seturi de gruparea din judeţul Cluj şi CSS Zalău a încheiat primul turneu pe locul al doilea.

Următorul turneul al juniorilor categoria de vârstă speranţe este programat în perioada 28-29 noiembrie la Dej.

Recomandari

Alte Articole