O minoră de 12 ani, din Buciumi, tâlhărită de doi necunoscuți Reviewed by CD on . Marți, 27 martie a.c., la ora 21.37, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, despre faptul că o persoană a fost victima unei tâlhării, pe raza local Marți, 27 martie a.c., la ora 21.37, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, despre faptul că o persoană a fost victima unei tâlhării, pe raza local Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O minoră de 12 ani, din Buciumi, tâlhărită de doi necunoscuți

O minoră de 12 ani, din Buciumi, tâlhărită de doi necunoscuți

O minoră de 12 ani, din Buciumi, tâlhărită de doi necunoscuți

Marți, 27 martie a.c., la ora 21.37, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, despre faptul că o persoană a fost victima unei tâlhării, pe raza localității Buciumi.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în cel mai scurt timp, pentru verificări.

În urma verificărilor s-a stabilit că victima, o minoră de 12 ani, în timp ce se deplasa pe raza localității, a fost deposedată prin violență de suma de 20 de lei, de către persoane necunoscute.

Persoanele bănuite de comiterea faptei a fost identificate în scurt timp. Este vorba despre doi minori de 16 ani. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus