Noul complex agroalimentar din Zalău își va deschide porțile cel târziu în luna aprilie

Complexul agroalimentar din zona centrală își deschide porțile pentru comercianți și cumpărători până cel târziu în prima parte a lunii aprilie. Informația a fost furnizată de primarul Municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, în cadrul vizitei în complex, la care au fost invitați reprezentanți ai mass media locale.

,,Rămân la ideea că este o investiție cu care primăria se mândrește, aduce un plus orașului și zonei centrale, și prin care se creează condițiile unui comerț de calitate. În plus, am prevăzut amenajarea curții interioare, astfel încât să poată fi folosită pentru mici evenimente care nu țin neapărat de partea comercială. Zona urmează să fie mobilată cu bănci și pergole, pe peretele clădirii muzeului,, a declarat Radu Căpîlnașiu, primarul Municipiului Zalău.

Obiectivul de investiţii „Complex agro-alimentar în zona centrală a Municipiului Zalău” este un proiect al Primăriei Municipiului Zalău şi are ca scop realizarea unui complex agroalimentar cu subsol, parter și etaj, în zona centrală, cu spaţii comerciale pentru legume, fructe, lapte şi produse lactate, carne şi preparate etc, inclusiv o parcare subterană. Investiția a fost aprobată prin HCL nr. 352/decembrie 2009.

Recomandari

Alte Articole