Muniţie neexplodată, găsită în Treznea Reviewed by CD on . Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum a fost solicitată,în cursul zilei de sâmbătă, 10 octombrie, să intervină pentru a asa Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum a fost solicitată,în cursul zilei de sâmbătă, 10 octombrie, să intervină pentru a asa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Muniţie neexplodată, găsită în Treznea

Muniţie neexplodată, găsită în Treznea

Muniţie neexplodată, găsită în Treznea

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum a fost solicitată,în cursul zilei de sâmbătă, 10 octombrie, să intervină pentru a asana un element de muniţie neexplodat găsit pe un teren în localitatea Treznea, în urma unor lucrari de amenajare.
Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind o bombă artilerie de calibrul 82 mm. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.
“Recomandăm pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus