Motociclist trimis în judecată de procurorii şimleuani Reviewed by CD on . Procurorii şimleuani au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată a unui clujean, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accid Procurorii şimleuani au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată a unui clujean, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accid Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Motociclist trimis în judecată de procurorii şimleuani

Motociclist trimis în judecată de procurorii şimleuani

Motociclist trimis în judecată de procurorii şimleuani

Procurorii şimleuani au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată a unui clujean, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului.

Evenimentul rutier s-a petrecut în urmă cu aproximativ un an, pe raza localităţii sălăjene Bădăcin, după cum se precizează în rechizitoriu întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.
“În data de 01.09.2014, în jurul orei 17:00, inculpatul Pop Cornel-Silviu, în timp ce conducea motocicleta marca HONDA cu nr. de înmatriculare CJ-02-BXY pe raza localităţii Bădăcin, la intersecţia străzii principale cu strada care duce la viile din sat, a lovit persoana vătămată, care a traversat strada în fugă şi fără a se asigura. Inculpatul a oprit şi a întrebat persoana vătămată dacă a păţit ceva, iar aceasta s-a ridicat şi i-a spus că nu, astfel că, fără a se asigura dacă e aşa sau nu, inculpatul şi-a continuat deplasarea fără a anunţa organele de poliţie despre producerea evenimentului”, se arată în sursa citată.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Şimleu Silvaniei, iar “punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au ţinut să precizeze reprezentanţii Parchetului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus